پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>
پرسپولیس از درون مشکل داره!!!
یکی به من بگه چرا افشین قطبی قبل از شروع فصل گفت نمیام،بعد یدفعه اومد،بعد دوباره استعفا داد،حالا باز میگن شاید بر گرده؟؟؟
پشت پرده چه خبره؟...چرا پرسپولیس با این همه بازیکن حرفه ای و گرون قیمت باید به همین راحتی جا بمونه؟چرا افشین قطبی آدمی با اون سواد و شخصیت باید انقدر خودشو لوس کنه و برم نرم راه بندازه؟
:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
نقل قول:
پرسپولیس از درون مشکل داره!!!
یکی به من بگه چرا افشین قطبی قبل از شروع فصل گفت نمیام،بعد یدفعه اومد،بعد دوباره استعفا داد،حالا باز میگن شاید بر گرده؟؟؟
پشت پرده چه خبره؟...چرا پرسپولیس با این همه بازیکن حرفه ای و گرون قیمت باید به همین راحتی جا بمونه؟چرا افشین قطبی آدمی با اون سواد و شخصیت باید انقدر خودشو لوس کنه و برم نرم راه بندازه؟
:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
باور کنید که تقصیر قطبی نیست...نظر شخصی من اینه...توی ایران مخصوصاً توی فوتبال مافیا وجود داره....مافیایی که می ترسن از اینکه کسی بیش از حد محبوب بشه و کار بار اون هارو نابود کنه...حالا کیان!!!!؟؟؟تهمت نمی زنیم اما کسایی که منتظر کوچکترین ضعف بودن تا ازش انتقاد کنن و بکوبنش زمین...این از آقایون فوتبالی ها اسمم نبرم بهتره آدمایی که از اسطوره شدن کسی می ترسیدن تا نکنه جای اون ها تنگ شه...یه سری دیگه دارم که فوتبال و اینا سرشون نمی شه اونا کار خودشون رو می کنن یعنی هر آدمی رو نابود می کنند!!!!!!هر آدمی که خارج از محیط ایران بیاد و موفق بشه چون:ما ایرانی هستیم و نمی خوایم کسی رو موفق ببینیم...مثلاً کیا؟؟؟؟؟؟؟مثلاً شریفی عزیزمون که رئیس کمیته انضباطی...جدی نگاه کردین چی جوری با قطبی حرف می زد تو کمیته انضباطی؟؟؟؟شعور قلیلش رو حس کردین که انگار قطبی ارث بابای اینو خورده...یکی با خودمون اون جوری صحبت کنه اگه خیلی طاقت بیاریم یه بینی سالم تو صورتش می ذاریم!!!!!!(اگر دوستان ندیدن اون فیلم رو یه جوری گیر بیارن ببینین دیگه!!!!)...اینم از این...خداییش هی به قطبی می گن بیا و ما پشتتیم و چی کار کردن واسش؟؟؟؟غیر از این که فقط حرف بود همش؟؟؟؟
خلاصه کلام:قطبی با فرهنگی غیر ایرانی وارد ایران شد!!!!!!!!فرهنگی قنون مدار!!!!نه شیر تو شیر مثل ایران که مربی به ساز بازیکن و هیئت مدیره و مدیر عامل و نمی دونم رئیس سازمان تربیت بدنی برقصه...قطبی پارسال پرسپولیس رو قهرمان کرد با بلاهایی که حمید خان استیلی سرش آورد گذاشت رفتاز این مملکا اما از اون جایی که یکی نباید انقدر بزرگ از ایران بره باید خراب می شد!!!!باید بر می گشت به هر کلکی!!!!!!تا خراب بشه و از دل مردم بیرون بره...!!!!!!!!!(زشت یه کسی که تو امریکا بزرگ شده بیاد و با صداقت برخورد کنه و تو دل مردم جا کنه باید خراب بشه و معلوم بشه بچه های کوچه های خاکی خودمون ( فرشاد پیوس!!!!!!!و حمید استیلی و ...که متعصبن و واقعاً فقط به فکر پرسپولیس بودن و نه خودشون بیان و تیم رو در دست بگیرن) اهل این هستن تا با باندبازی های ایرانی وارد گود بشن و سازگار باشن با آقایون بالادستی ...قطبی رو آوردنش و تا حدویدی تونستن خرابش کنن و قطبی بیشتر از این تاب نداشت به نظر من رفت تا مردم هنوز دوسش داشته باشن...
موفق باشید دستان..باز می گم اینا نظرات شخصی منه...(در مورد استیلی هم بگم که سرمربی نمی شه چرا!!!!!!!چون با کاشانی بود و چون کاشانی با بالادشتی ها مشکل داشت پس اونم نمی یاد...اما استیلی انگار به کاهدون زده...انقدر گیر داد به قطبی و رفت به امید اینکه اون بره و این بشه سرمربی حواسش به آقایون نبود...طفلکی!!!!!):gasp::great:
نقل قول:
چرا افشین قطبی آدمی با اون سواد و شخصیت باید انقدر خودشو لوس کنه و برم نرم راه بندازه؟
دقيقا منم اينو ميگفتم
چیزی کمتر از 2 ساعت به بازی با استقلال اهواز در ورزشگاه آزادی مونده
بازی ساعت 15 شروع میشه
امیدوارم که انتقام بازی برگشت فصل پیش رو بگیریم
برای افشین پیروانی هم آرزوی موفقیت میکنیم و امیدواریم مثل بازی با پیکان ، ما مستحق برد باشیم و البته بازی رو ببریم!
سپاس:1. (21):
افشاگري سرمربي پيش از ترك ايران
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تمام شاگردانم را دوست دارم؛ اما بازيكنان ما در ديدار مقابل صباباتري غيرطبيعي بودند.
افشين قطبي در خصوص جدايي ناگهاني خود از پرسپوليس گفت: از هيچكس ناراحت نيستم و بايد از زحمتكشان و عواملي كه باعث شدند من دوباره به ايران بيايم بويژه علي آبادي و هدايتي تشكر كنم.
وي ادامه داد: بعضي از كارها در باشگاه پرسپوليس حرفهاي نبود و اين مشكل فوتبال ايران است و هيچ ربطي به فرد خاصي ندارد.
سرمربي مستعفي پرسپوليس با بيان اين مطلب كه در شش ماه اخير مسائلي را ديدم كه مرا به اين نتيجه رساند كه بايد بروم، تاكيد كرد: اگر در پرسپوليس ميماندم خواب قهرماني براي دومين بار را نيز نمي ديدم. به همين دليل شايد يكي از بهترين تصميمهاي دوران مربيگري خود را گرفتم تا كسي زير سئوال نرود.
وي يادآور شد: برخي قصد داشتند به هر طريقي به من ضربه بزنند و از طريق روزنامهها و دوستان خود عليه من موضع گيري كردند و به گونه اي مرا تحت فشار قرار دادند كه در هيچ جاي دنيا نديدم و هميشه يك علامت سئوال مقابل من بود.
قطبي با اشاره به بازي با صباباتري گفت: همه شاگردانم را از صميم قلب دوست دارم؛ اما بازيكنان ما در بازي مقابل صباباتري واقعا غيرطبيعي بودند. نمي توانم قبول كنم يك توپ از بين هفت بازيكن عبور كند و وارد دروازه شود.
وي افزود: بازيكني بنام ديكارمو به ايران آمد و هزاران حرف و حديث براي من و دستيارم ساختند و كاري كردند ماركو از ايران برود و ديكارمو نيز از فوتبال زده شده و افسرده شود.
قطبي در مورد جانشين خود تصريح كرد: شخصا پيرواني را به هيئت مديره معرفي كردم چون يك مربي بزرگ، با احساس و عاشق پيراهن پرسپوليس است.
وي در خصوص مشكلات مالياش با باشگاه پرسپوليس گفت: پرداخت حق و حقوق بازيكنانم و رفاه آنها براي من خيلي مهم بود در خصوص خودم هيچ حرفي نميزنم و همه چيز را به وكيلم واگذار كردم تا طبق قانون با مسئولان باشگاه گفت و گو كند.
سرمربي مستعفي پرسپوليس خاطرنشان كرد: در تيم ما افرادي بودند كه خيلي خوب پول خرج كردند؛ اما جواب خوبي نگرفتند كه دلايل مختلفي دارد. با نظر خودم از ايران رفتم و از تمام دوستداران و علاقهمندان پرسپوليس خواهش ميكنم مرا فراموش نكنند. هرگز دوست نداشتم فردي باشم كه در اين موقع حساس پرسپوليس را ترك كنم؛ اما قسمت اين بود كه نباشم تا خيلي از مشكلات در باشگاه سريعتر حل شود.
بازیکنای پرسپولیس چه مرگشونه؟؟؟؟؟؟؟؟من جدی نمی فهمم...نیکبخت نیمه ی اول رو به گند کشید و نیمه ی دوم کریمی دیگه نابودکرده بود...هیچ گونه تاکتیکی من تو پرسپولیس نمبدیدم امروز نمی دونم این از نبود تاکتیک یا نه از این قضیه مرگ و اینا که گریبان گیر بازیکنا شده که هر کی توپ رو می گیره یا می خوادزودتر از شرش خلاص شه یا انقدر با توپ ور می ره که یکی بیاد بگیرتش...
خوشحالم که بازیکنی محبوب من تنها بازیکنای خوب زمین بودن...:نبی الله باقریها و حسین بادامکی با 5 دقیقه بازی کردن...توره هم خوب بود اما بقیه اونی نبودن که باید باشن...(پتروویچ هم که همیشه خوبه دیگه اونو اصلاً نمی گیم هیچ وقت)...:great:
تبریک به مناسبت بردی که واقعا حق ما بود با 11 موقعیت گل و 78 درصد مالکیت توپ وبا 10 کرنر و سایر برتری های دیگه اگه نمیبردیم واقعا میثاقیان شاهکار کرده بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
بازیکنای پرسپولیس چه مرگشونه؟؟؟؟؟؟؟؟من جدی نمی فهمم...نیکبخت نیمه ی اول رو به گند کشید و نیمه ی دوم کریمی دیگه نابودکرده بود...هیچ گونه تاکتیکی من تو پرسپولیس نمبدیدم امروز نمی دونم این از نبود تاکتیک یا نه از این قضیه مرگ و اینا که گریبان گیر بازیکنا شده که هر کی توپ رو می گیره یا می خوادزودتر از شرش خلاص شه یا انقدر با توپ ور می ره که یکی بیاد بگیرتش...
خوشحالم که بازیکنی محبوب من تنها بازیکنای خوب زمین بودن...:نبی الله باقریها و حسین بادامکی با 5 دقیقه بازی کردن...توره هم خوب بود اما بقیه اونی نبودن که باید باشن...(پتروویچ هم که همیشه خوبه دیگه اونو اصلاً نمی گیم هیچ وقت)...:great:
هیچ کدوم از ما نباید توقع داشته باشیم که بازیکنا همیشه در اوج خودشون باشن
همه بازیکنا روزای بد و خوب دارن
دیدیم که چقدر موقعیت گل داشتیم و به طرز عجیبی گل نمیشدن!!
توره و نیکبخت همون اوایل بازی دو تا تک به تک از دست دادن و یا حتی نوروزی که 6-5 دقیقه بیشتر بازی نکرد دو تا موقعیت عالی گل داشت
همه اینا چیزایی هست که باعث جذابیت و وجه تمایز فوتبال نسبت به ورزشهای دیگه شده
خدا را شکر به 3 امتیاز این بازی رسیدیم و انصافا هم حقمون بود
ای کاش بادامکی رو در آینده بیشتر بازی بدن
در کل افشین پیروانی میتونه موفق باشه
سپاس :love:
در گفتوگو با فارس
پروين: بگذاريد قطبي با پولهاي پرسپوليس در امارات بماند
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قطبي پول خود را گرفت و به پرسپوليس پشت كرد و نبايد كسي به دنبال بازگشت وي باشد.
علي پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بارها از قطبي حمايت كردم؛ ولي بايد بداند سازمان تربيت بدني و هيئت مديره پرسپوليس به اندازه كافي به او فرصت دادند و همواره سعي داشتند او را يك اسطوره حفظ كنند؛ اما نمي دانم چرا در شرايطي حساس به پرسپوليس پشت كرد.
وي افزود: مطبوعات و كارشناسان نبايد اين مربي را بيش از حد بزرگ كنند يا درخواست بازگشت وي را داشته باشند. او مي دانست ديگر نمي تواند با اين تيم قهرمان شود، چراكه دستش براي همه مربيان رو شده بود، به همين دليل بهتر است كسي دنبالش نرود. بگذاريد با پول هايي كه گرفت در امارات بماند.
سرمربي سابق تيم ملي ادامه داد: مطمئن هستم اگر قطبي نميرفت پس از بازي با پيكان بايد از پرسپوليس خداحافظي ميكرد و رسما بركنار مي شد.
وي ادامه داد:از هيئت مديره پرسپوليس و مصطفوي مي خواهم خيلي زود با قطبي تسويه حساب كنند و با حمايت از كادر جوان فعلي به فكر آينده اي درخشان باشند. بي شك اگر قطبي دلش با تيم بود، پرسپوليس در شرايطي حساس تنها نمي گذاشت. فقط دنبال اين بود كه پول خود را بگيرد و زودتر از موعد مقرر ايران را ترك كند.
علي پروين افزود: مانند يك بزرگتر به پيرواني كمك ميكنم، چون ميدانم اگر او سرمربي بماند به همراه عابدزاده و خوردبين حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت. اين كادر فقط به يك پيروزي نياز دارد.
خبری که قطبی را تکان داد
مهر: سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه برخی ها به دنبال ایجاد جو منفی برای او هستند گفت: برابر این حربه ها سیاستم سکوت است و قصد پاسخگویی ندارم.
افشین قطبی سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس که این روزها در امارات بسر می برد، با انتقاد از حاشیه سازیهایی که در مورد جدایی او از این تیم مطرح شده است به خبرنگار مهر گفت: با وجود اینکه قصد مصاحبه کردن ندارم اما این روزها تیر و ترکشهای زهرآلودی به سوی من پرتاب می شود. به گفته دوستانم در ایران صفحات فراوانی در بدگویی و انتقاد از من سیاه می شود. زبانهای بسیاری باز شده که پاسخ من در حال حاضر به همه آنها سکوت است، زیرا بدگویان همان مدیحه سرایان گذشته هستند که حرفهایشان برای من اهمیتی ندارد.
قطبی خاطرنشان کرد: در این مدت فقط یک خبر بود که مرا تکان داد و به واقع قلب من را لرزاند. مردم، به واقع همان عاشقان پرسپولیس با وجود فضای مسمومی که علیه من به وجود آمده است در نظرسنجی برنامه 90 احساسات زیبایی به من نشان دادند و ثابت کردند تحت تاثیر افرادی که منفعت شان در حذف افشین قطبی بود، قرار نگرفته اند.
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: شاید سرنوشت من به گونه ای رقم بخورد که دیگر به ایران بازنگردم اما هرگز معرفت و مرام این دوستداران پرسپولیس را فراموش نمی کنم. آنها بدون اینکه از سوی فرمانده یا لیدری خاص هدایت شوند، حرف دلشان را زدند. به واقع جاذبه همان آنها بود که مرا به ایران کشاند و فراغ و دوری آنهاست که بیشترین رنج و اندوه را در دلم تلمبار کرده است. در مقابل این همه بزرگواری دیگر نتوانستم سکوتم را حفظ کنم و مقابل این همه احساسات پاک سرتعظیم فرود نیاورم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر سیاست من سکوت و انتظار است. قرار شده من و مسئولان باشگاه پرسپولیس به عزت و شخصیت هم احترام بگذاریم که تا به امروز از سوی من این تعهد به شدت رعایت شده است.
افشین قطبی با اشاره به حمایت دکتر محمود احمدی نژاد از وی گفت: از رئیس جمهور ورزشدوست ایران به خاطراین ابراز لطف تشکر می کنم. 6 اذر 87